Korfball on ice

In de wereld van sport zijn er altijd vernieuwende ideeën en experimenten die de aandacht trekken. Eén van deze leuke ontwikkelingen is korfbal op ijs!

Al meer dan 10 jaar spelen de Hongaarse korfballers, onofficieel, een potje ijskorfbal!
Naast dat het gewoon een grappig idee is wat puur voor plezier gespeeld wordt, combineert korfbal op ijs de dynamiek en teamwork van korfbal met de uitdagingen van het spelen op gladde ondergrond. Hierdoor krijgt het spel extra uitdaging en worden je korfbal skills uitermate getraind!

Door de gladde ondergrond kun je veel sneller accelereren en vertragen dan normaal gesproken mogelijk zou zijn. Dit betekent dat je reflexen nog scherper moeten zijn en dat je snel moet kunnen anticiperen op de bewegingen van je tegenstanders. En omdat dribbelen lastig is op het ijs, moet je slim gebruik maken van passes en positiespel om tot scoren te komen. Snelle combinaties en goed teamwork zijn essentieel om je tegenstanders te slim af te zijn.

Korfbal op het ijs biedt niet alleen nieuwe uitdagingen, maar ook veel plezier en teambuilding. Het is een geweldige manier om de band met je teamgenoten te versterken en samen iets nieuws uit te proberen.
Dus waar wacht je nog op? Trek je schaatsen aan, verzamel je teamgenoten en ga voor een potje korfbal op het ijs! Verleg je grenzen, til je korfbalskills naar een nieuw niveau en geniet een leuke, nieuwe ervaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven