Ledenwerving

Het organiseren van een vrienden- en vriendinnentraining is een succesvol concept voor het werven van nieuwe leden. Bij veel verenigingen wordt zo een open training al ingezet. Vanuit deze kennis, ervaringen en succesfactoren heeft het KNKV een handleiding samengesteld. Gaat jouw vereniging een vrienden- en vriendinnentraining organiseren? Gebruik dan de handleiding met checklists, voorbeeldmateriaal, uitnodigingskaarten en waardebonnen. 

Bij een vrienden- en vriendinnentraining nemen jongens en meisjes die al lid zijn hun vriend, vriendin, klasgenoot, neef, nicht, buurjongen of buurmeisje mee om samen te korfballen. Zo’n middag of avond vol (korfbal)plezier biedt kansen om nieuwe jongens en meisjes op een leuke en laagdrempelige manier kennis te laten maken met en enthousiast te laten worden over korfbal en over jouw vereniging. 

Handleiding 

De handleiding voor het organiseren van een vrienden- en vriendinnentraining bevat handige checklists en voorbeeldmateriaal. Je vindt hierin bijvoorbeeld voorbeelden van Whatsappberichten en brieven om mee te geven aan ouders en kinderen. Ook staan hier tips in over hoe je ouders en verzorgers van je leden kunt inzetten als ambassadeur, hoe je ouders en verzorgers van de vriendjes en vriendinnetjes betrekt en hoe je sociale media kunt inzetten. Je vindt de handleiding hier

Uitnodigingskaarten en waardebonnen 

De kant en klare uitnodigingskaarten kun je gebruiken om mee te geven aan de kinderen die al lid zijn om hun vrienden- en vriendinnen uit te nodigen. Deze zijn via de pdf te downloaden. Je hoeft ze alleen nog maar te drukken. De waardebonnen kun je gebruiken om uit te delen aan vrienden en vriendinnen na de training. Deze zijn via deze pdf te downloaden. Ook deze hoef je alleen nog maar te drukken. Je kunt deze ook nog laten personaliseren voor je vereniging. Meer hierover lees je hier

Meer informatie 

Meer informatie over vrienden- en vriendinnentraining lees je hier. Heb je vragen of wil je meer informatie over de vrienden- en vriendinnentraining neem contact op met de adviseur van jouw cluster of via service en ondersteuning.

bron: https://www.knkv.nl/vrienden-en-vriendinnentraining-2/

Winkelwagen
Scroll naar boven